Program audiențe

PROGRAM DE AUDIENȚE A.B.A. Crișuri 2021

Nume, prenume Funcția Ziua Ora(interval orar)
Ing. Sándor PÁSZTOR Director A.B.A. Crișuri LUNI 900– 1000
Ing. Ioan OPREAN Director Tehnic R.A.P.M. MARȚI 800– 900
 • Cererea de înscriere în audiență poate fi depusă la registratură ABA Crișuri (Str. Ion Bogdan nr.5) sau telefonic la nr. 0259/442 033.
 • Cererea de audiență trebuie să conțină cel puțin următoarele informații: datele de identificare complete ale solicitantului, obiectul audienței (aspectele care necesită clarificări) precum și un număr de telefon.
 • Programarea în audiență va fi efectuată în ordinea cronologică a înregistrării cererilor de audiență.

 

Măsurile luate de Administrația Bazinală de Apă Crișuri pentru prevenirea propagării virusului COVID-19

În contextul acțiunilor excepționale întreprinse la nivel național și a măsurilor dispuse de autorități pentru prevenirea propagării virusului COVID-19, A.B.A Crișuri este obligată se efectueze demersuri specifice pentru limitarea accesului direct al publicului în spațiile comune, care pot genera aglomerație.

În consecință, vă aducem la cunoștință următoarele măsuri aferente stării de alertă dispuse:

  1. Vizitatorii vor purta mască de protecție, în mod obligatoriu, pe toată perioada șederii în instituție, astfel încât nasul și gura să fie acoperite;
  2. La intrarea în sedii, vizitatorii își vor dezinfecta mâinile;
  3. Vizitatorii vor accepta măsurarea temperaturii. În cazul în care aceasta depășește 37,3 grade C accesul în instituție va fi interzis;
  4. Vizitatorii se vor deplasa de la intrarea în insituție strict la punctul unic de primire cu respectarea distanțării sociale.
  5. Pentru achitarea serviciilor de gopodărire a apelor se recomandă plata prin ordin de plată în conturile ABA Crișuri menționate în factură. Pentru cazurile excepționale casieria unității va fi deschisă publicului astfel:

           Luni-Joi intervalul orar 08-11 și 13-16

Vineri în intervalul 08-11;

  1. Sunt suspendate audiențele cu publicul desfășurate la nivelul conducerii instituției. Populația are posibilitatea de a transmite cereri/petiții/sesizari fie prin email dispecerat@dac.rowater.ro, fie prin fax 0259/444237;
  2. Pentru perioada stării de alertă, rămân suspendate toate evenimentele de informare, proiectele civice, sociale și educaționale, conferințele și comitetele.
  3. Comunicarea cu mass-media se va face electronic sau telefonic prin intermediul purtătorului de cuvânt. Interviurile se vor acorda numai în spații deschise.